Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz'ın kızı Beyza Yılmaz'ın nikah töreni Ankara, Diyarbakır, Gaziantep ve Zonguldak'tan siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve STK temsilcilerini bir araya getirdi.

Başsavcı Ali İrfan Yılmaz ve Hatice Yılmaz'ın kızları Beyza Yılmaz,  bölgenin saygın ailesi Seyyat ve Miyese Aksat'ın oğulları Kazım Aksat ile yaşamını birleştirdi.

Genç çiftin nikah şahitliğini Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun ve çok sayıda üst düzey davetli yaptı.

Gaziantep'te düzenlenen nikah törenine Zonguldak'tan Demir Ailesi'ni temsilen Harun Demir katıldı.

Nikah törenine Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş, Gaziantep Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Adıgüzel, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı, Yusuf Kaya, Osmaniye Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Gaziantep TSO Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Dicle Hukuk Fakültesi Dekanı Hasan Tarıverdi, önceki dönem milletvekilleri, siyaset, adliye, eğitim, bürokrasi ve iş dünyasından üst düzey yetkililer ve davetliler katıldı.

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Gaziantep'te maydana gelen elim trafik kazası nedeniyle nikah törenine katılamadıkları öğrenildi.

BAŞSAVCI ALİ İRFAN YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, kızının düğün törenine katılanlar ve tebrik mesajlarını iletenlere teşekkür etti.

Başsavcı Yılmaz, teşekkür mesajında şunları söyledi :

" Kızımın nikah törenine katılarak bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan,

Enerji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan'a

Diyarbakır Valisi Ali İnsan Su'ya,

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'a,

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e,

Osmaniye 24-25-26. Dönem Milletvekili Suat Önal'a,

Osmaniye 25-26 Dönem Milletvekili Ruhi Ersoy'a,

Zonguldak 19. Dönem Milletvekili Ali Uzun'a,

Ak Parti MKYK Üyesi Suna Köpoğlu Ataman'a,

Gaziantep Başsavcısı İsmail Karataş'a,

Gaziantep Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Adıgüzel'e,

Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya'ya,

Osmaniye Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş'a,

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım'a,

Dicle Hukuk Fakültesi Dekanı Hasan Tanrıverdi'ye

olmak üzere tüm misafirlerimize,

ilimizdeki elim trafik kazası nedeniyle son anda zorunlu olarak katılamayan Gaziantep Valimiz Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile mazeretleri sebebiyle katılamayan, gönderdikleri çiçek ve mesajlarla sevinçlerimizi paylaşan Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ile önceki dönem Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül'e,

Milletvekillerimize,

HSK Daire Başkanı ve üyelerimize,

Zonguldak Valimiz Mustafa Tutulmaz'a,

Jandarma Genel Komutan Yardımcımız Orgeneral Ali Çardakçı ve Halis Zafer Koç paşamıza,

Özellikle daha önceden görev yaptığım Bahçe, Osmaniye, Karaman ve Zonguldak'tan ve halen görev yaptığım Diyarbakır'dan teşrif eden tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum."

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi