ZONGULDAK'TA ÖĞRETMENLER KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Zonguldak'ta öğretmenler konser verdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kozlu İlçe Halk Eğitim Merkezi Kozlu Öğretmenler Korosu tarafından Öğretmenler Günü konseri düzenlendi.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere katılım yoğun oldu.
Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Günaydın, Gençlik Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ ile çok sayıda öğretmen ve davetliler katıldı.

Konser öncesi Öğretmenler Günü'ne özel slayt gösterisi izlendi ve ardından Kozlu Usta Öğreticiler Folklor Grubu tarafından Harmandalı gösterisi gerçekleştirildi.

Tüm üyeleri öğretmenlerden oluşan Koro üyeleri kahramanlık türküsü ile sahneye çıktılar

Öğretmenler korosu tarafından; "Kostak Ali Zeybeği", "Güllerin içinden", "Magusa Limanı", "Muallim", "Benim Adım Öğretmen", "Geçse de Gençlik Çağı", "Karadır Kaşların", "Fesuphanallah" ve "Aman Ey Aman Of" eserlerini koro ve solo halinde başarıyla seslendirdiler.

Konsere katılanlar alkışlarla koroya eşlik ettiler.
Muhteşem konserin ardından "Kadına yönelik şiddete birlikte dur diyelim" yazılı dev pankart sahnede açıldı

Vali Yardımcısı Turgut Subaşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Öğretmenler Korusu üyelerine çiçek takdim ettiler ve öğretmenler gününü kutladılar.

Ardından Vali Yardımcısı Turgut Subaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve davetliler koro üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi