Karadeniz Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan ŞOK uygulamalarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildiği bildirildi. 

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “16-17.11.2022 tarihlerinde Ereğli İlçemizde Narkotik Madde satışı yapan, temin eden kullanan şahıslara ve suçla mücadeleye yönelik çalışmalarda; İlçemiz Kışla Mahallesi Sanayi Sitesi içerisinde yaya devriye Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizce kontrol edilen bir araç içerisinde bulunan T.G. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2 parça halinde uyuşturucu maddelerden bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan payp ele geçirilmiş olup, konuyla ilgili T.G. isimli şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.
İlçemiz Gülüç Beldesi Sahil bölgesinde ekiplerimizce yapılan ŞOK uygulamada kontrol edilen bir araç içerisinde 1 adet Kurusıkı Tabanca, Uyuşturucu maddelerden bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan payp diye tabir edilen aparat ele geçirilmiş olup, araç içerisinde bulunan B.D. – U.Y. – C.D. isimli 3 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılmıştır.
İlçemiz Erdemir Caddesi üzerinde ekiplerimizce kontrol edilen M.A isimli şahıstan 1 adet 7.65 mm çapında Ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör içerisinde 7 adet fişek ele geçirilmiş olup şahıs hakkında 6136 sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi