Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol , Genel Başkan vekili Sabri Tekir ve Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte Bartın Amasra'da gerçekleşen patlama sebebiyle maden ocağında incelemelerde bulundu.

İSaadet Partisi İl Başkanı Burak Erol , Genel Başkan Vekili Sabri Tekir ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Bartın Amasra'da gerçekleşen patlama sebebiyle maden ocağında incelemelerde bulundu.  

Burak Erol invelemelerin ardından şunları ifade etti; 

"Acımız büyük , bu şekildeki bir hadisenin bir kere daha olmamasını temenni ediyorum. 

Elim kazada vefat eden tüm madenci kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarınada Rabbimiz sabır ve metanet ikram eylesin. 

Madencilik sektörü ülkemiz açısından vazgeçilmez olması tartışılmazdır . Lakin bu sektörde hatalı uygulamalar halen devam etmektedir. Yer altı madenciliğinde tüm bileşenlerin bir araya gelip sektörün önündeki tüm engelleri kaldırması icap ediyor . Hükümetlerin bu tür vazgeçilmez , stratejik alanlarda daha dikkatli uygulamalara imza atması beklenir . İş sağlığı ve güvenliği alanında Türkiye olarak bir mesafe aldık . Maalesef yürümemiz gereken çok uzun yolumuz olduğu bir gerçektir . İşbu nedenle daha güvenli üretim, sıfır iş kazalı üretim için ülke olarak hep birlikte bu meselelere kafa yormalıyız .

HABER : Asım Atakan ALKAN

Editör: Haber Merkezi