Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı oldu.
Saffet Bozkurt'a AK Parti Kdz. Ereğli eski İlçe Başkanı ve Milletvekili aday adayı Fatih Çakır ve kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse'de destek verdi. 

AVCI: 'BÜTÜN ADAY ADAYLARIMIZA HAYIRLI OLSUN'
Aday adaylığı açıklamasında konuşan AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı: "14 Mayıs'ta ülkemiz seçime gidecek. Bizler teşkilatlar olarak yapılan çalışmaları biliyoruz, kendimize güveniyoruz. Zonguldak'ın temsili anlamında bizim yıllardır Ereğli’de İlçe Başkanlığını üstlenen Saffet Bozkurt'a hayırlı olsun diyoruz. İnşallah hayırlı şekilde sonuç alınır. Biz İl teşkilatı olarak bütün aday adayı kardeşimize mesafemiz seit olmak durumda. Bütün aday adaylarımıza hayırlı olsun diliyorum" dedi.

'BOZKURT: '4 VEKiL ÇIKARTACAĞIZ

Parti binasında adaylığını açıklayan Saffet Bozkurt yaptığı açıklamada: "2 buçuk yıldır görev yapıyorum. Partinin kuruluşundan beri mücadele içindeyiz. 1994 yılında Cumhurbaşkanımızın Belediye Başkanı olduğu dönemi de Allah nasip etmişti. Sürekli hizmet adına mücadele içinde oldum. Ereğli'de mücadele verdim, sıkmadık el, gitmedik cenaze ve düğün bırakmadık. Bundan sonra da Zonguldak bölgemiz açısından Cumhurbaşkanımız onay verdiği taktirde Zonguldak'ın her karışının vekili olacağım. 2 buçuk yılda yapılmayanları yaptık. Ereğli'ye hareket ve bereket getirdik. Mevlam hayırlısını nasip etsin. 14 Mayıs'ta oy konusunda zirve yapacağız. Zonguldak'tan AK Parti olarak 4 Milletvekili çıkartacağız."

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi