Ak Parti’li Uçar’dan Dünya Engelliler Günü mesajı 
3 Aralık Dünya Engelliler Gününün bir kutlama günü değil bir farkındalık günü olduğunu ifade eden Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, “Sevgi varsa engel yoktur. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde, pek çok alanda kazandıkları başarılarla neleri başarabileceklerini görüyor, birçok mucizesine şahit oluyor ve onların yaşama sevinciyle hayata sarılmalarından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi. 
Engelliliğin sosyal hayatı kısıtlayan bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olduğunu belirten Hamdi UÇAR, şunları söyledi:
Yaratılmışların en şereflisi” olarak gören bir medeniyet tasavvurunun ve köklü yönetim anlayışının mensupları olarak bizler, Engelsiz Türkiye, Engelsiz Toplum ve Engelsiz Gelecek için ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar, ihtiyaç duydukları hizmetleri en etkin ve hızlı bir şekilde sunarak, sorunlarını önceleyip çözmeye ve kardeşlerimizi hayatın her alanına ve sürecine dahil etmeye, desteklemeye ve teşvik etmeye büyük önem veriyoruz.
Biliyoruz ki; bizi biz yapan, kolumuz, gözümüz, kulağımız değil, kalbimizdir. Dünya Engelliler Günü’nde, sadece bir gün değil her gün engellerin farkında olmamız gerektiğini hatırlatıyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyor, hayatın önlerine çıkardığı zorluklara karşı mücadele azmini ve kararlılığını kaybetmeyerek topluma örnek olan engelli kardeşlerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi