Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Kanal Z'de canlı yayınlanan "Günün Konusu" programının konuğu oldu. Erol, Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı'nın yanısıra, Araştırmacı-Programcı Murat Altay'ın sorularını yanıtladı.

Zonguldak'ta milletvekillerinin ve belediye başkanlarının sokak siyaseti yaptığının altını çizen Erol, siyasi derinlikleri ve bilgi,becerilerinin olmadığını söyledi.Belli makama gelebilmek ve halkın gönlüne girebilmek için yürüttükleri politika ile algı yaptıklarının altını çizen Burak Erol,"klişe laflarla halkı kandırıyorlar sorunları unutuyorlar.Zonguldak'ta sorunlar yumak haline geldi.Vatandaş oyunu verirken iş bilen yönetime vermeli ve bu  benim milletvekili,başkanım olacak ama bu işten anlar mı? Dertlerime, yaralarıma merhem olur mu? diye özgeçmişlerine bakmalılar. Milletimizin her 5 yılda bir önüne sandık geliyor ve adayları değerlendirmeliler.Ak Parti'nin liderini çok seviyoruz ve buradaki milletvekiline oy veriyoruz diyorlar.Tayyip beyi sevin, ancak Zonguldak'ta çalışmayan vekile oy vermeyin."dedi.

VEKİLLERİN KENTTE OFİSİ YOK

Milletvekillerinin Zonguldak’ta ofislerinin olmamasını eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol,"Milletvekilleri sokak siyasetini sürdürüyor. Ancak gündelik politika ile bu işler olmaz. Milletvekillerinin Zonguldak’ta Ofisi yok. Seçmenleri ile bir araya gelmiyorlar.Sadece partililerle buluşuyorlar.Son seçimde Ak Parti 178 bin oy aldı.Zonguldak'ta Ak Parti'nin o kadar üyesi yok.Seçmen vekillerine ulaşabilmeli,dertlerini anlatabilmeli.Sadece partililerle bir araya gelmekle bu işler olmaz."ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi