İstanbul'da Başkanlar Kurulu toplantısına katılan Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, “Sorunlarımızı gündeme getirerek çözüm yolları için genel merkezimizden destek talep ettik” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği’nin İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin Şile’de bulunan Engelli Kamp Merkezinde düzenlediği Başkanlar Kuruluna Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin ve Şube Sekreteri Osman Keskin katıldı.

Başkanlar Kurulu toplantısını değerlendiren Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, “Başkanlar Kuruluna 55 şube ve yöneticileri katıldık. Başkanlar kurulumuzun düzenlediği Engelli Kamp merkezi gerçekten harika bir tesis ve bu tesisin yapılmasını sağlayan önceki dönem İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve tesisi tamamlayarak kullanıma geçirenlerden şu anki İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tüm Engelli camiası adına Şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanlar Kurulumuzda her gün Engellilere yönelik gündemlerle toplantılar ve daha sonra sosyal aktivitelerle dolu dolu bir hafta geçirildi. Toplantılarda Tüm Şube başkanları yaptıkları çalışmalar ve yaşadıkları yerel ve ulusal sorunları anlattılar. Bizde Zonguldak şubesi olarak yaptığımız çalışmalarımızı ve yaşadığımız sorunları gündeme getirerek çözüm yolları için Genel merkezimizden destek talep ettik. TSD Zonguldak Şubesi olarak Genel Merkezimize böyle harika bir tesiste bizleri ağırlaması dolayısıyla tekrar teşekkür ediyoruz. Bu toplantılarımızın Engelli camiamıza hayırlar getirmesini canı gönülden temenni ediyoruz”

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi