Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, hayırseverlere tekerlekli sandalye bağışlaması çağrısında bulundu.

Tekerlekli sandalye ihtiyacı olanların sayısınım her geçen gün arttığını belirten Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin şunları söyledi 

60'IN ÜZERİNE ÇIKTI..
"Tekerlekli sandalye İhtiyaçlarımız devam ediyor hatta 60 küsürü geçti derneğimizden tekerlekli sandalye talebi temin etmekte büyük sıkıntı yaşamaktayız. Bu konuda kamuoyuna devamlı duyurular yapıyoruz, destek olunmasını talep ediyoruz işte kamu kurumları, işadamlarımız belki hayırsever vatandaşlarımızdan bu konuda gerçekten destek bekliyoruz. Çünkü talep her gün çoğalıyor neden çoğalıyor doktora yazılsada bir engelliden fark olarak en az 2000 TL istenmiş oluyor. Dolayısıyla bunuda ödeyemeyen emeklilerimiz ister istemez derneğimizden talep ediyorlar tabi bunları bu yalnız tekerlekli sandalyede değil Ortez, protez ne bileyim işitme cihazı dahil bütün kullanılan medikal malzemelerde bugüne göre daha güncelleme yapılmamasından dolayı bir mağduriyet yaşanıyor. İnşallah kısa zamanda bu ödemelerdeki farkın biraz daha yükseltilerek engellerin aşılmasını ve bu ihtiyaçların kendilerine büyük bir katkı sağlanmasından dolayı tabii hükümetimizden dört gözle bekliyoruz”.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi