Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay Kanal Z'de canlı olarak yayınlanan Neriman Dengiz'in hazırlayıp sunduğu "Bugünden Yarına" isimli programa katılarak gündemi değerlendirdi,  soruları cevaplandırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, programda seçim gündemini, anketleri ve millet ittifakını değerlendirdi.
HEDEFİMİZ EN AZ 1 MİLLETVEKİLİ VE 2 BELEDİYE BAŞKANLIĞI..

MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay, "Merkez ilçe Başkanlığı olarak en az 1 milletvekili ve  en az 2 tane belediye başkanlığı almak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

MHP DOĞRU ADRES..

Vatandaşın Milliyetçi Hareket Partisi'nde olan teveccühü her geçen gün artmakta olduğuna işaret eden Erbay, "Parti üye sayımız her geçen daha da artıyor. Milliyetçi Hareket Partisi doğru bir adres, doğru bir parti olduğunu insanlara anlatmaya çalışıyoruz" dedi.
MUSTAFA ÖZTÜRK'E HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ O BİZİM İL BAŞKANIMIZ

MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay, "İl Başkanımız Varol Demirköse milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa edince Mustafa Öztürk il başkanımız olarak atandı. Kendisine her türlü desteği vereceğiz. Sonuna kadar onun yanındayız ve partimizin başarısı için hep birlikte çalışacağız" dedi.
ANKET FİRMALARI TARAFSIZ DEĞİLLER!

MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay, "Anketlerde Milliyetçi Hareket Partisi bilerek düşük gösteriliyor.Oy oranımızın düşük olduğuna  inanmıyoruz çünkü sahada durum tam tersi. MHP'nin Türkiye'de hiçbir zaman iktidar olmasını istemezler. Dünya süper egemen güçler Milliyetçi Hareket Partisi'nden çok rahatsızlar.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar olmasını kesinlikle istemiyorlar. Kararsız seçmenin MHP'ye yönelmesini engellemek için anket firmaları partimizi bilerek düşük gösteriyorlar.
Anketlerde ki amaç Milliyetçi Hareket Partisi'ni zayıf göstererek kararsız seçmenin MHP'ye oy vermesini engellemektir. Anket yapan firmalar sözde tarafsız gözüküyorlar ancak asla tarafsız değiller."  dedi.
HDP KÜRDİSTAN İSTEDİ CHP BUNA EVET DEDİ

Millet ittifakını değerlendiren MHP İlçe Başkanı Süleyman Erbay, HDP ile ittifak yapılarak ülkenin milli birliğinin bozulmak istendiğini belirterek millet ittifakı içinde yer alan siyasi partileri şu şekilde özetledi:

HDP İYİ PARTİYİ AZARLIYOR AMA İYİ PARTİ SESİNİ DAHİ ÇIKARTAMIYOR

HDP İyi Parti'yi azarlıyor bizim sayemizde meclistesiniz diyor ve İyi Parti sesini dahi çıkartamıyor

CHP ATATÜRK' E MUHALEFET EDER HALE GELDİ, HDP'NİN KÜRDİSTAN İSTEĞİNE EVET DEDİ

HDP Kürdistan istiyor Anadolu'da özerklik istiyor, anayasadan Atatürk milliyetçiliği kaldırılmasını istiyorlar ve bunlara Cumhuriyet Halk Partisi tamam dedi vatandaş bunları görüyor ve izliyor

TEMEL KARAMOLLAOĞLU, KENDİSİNİN ASILMASINI İSTEYEN CHP İLE BERABER!

Saadet Partisi lideri Belediye Başkanlığı döneminde Madımak Otelinde Alevi vatandaşlara karşı eylem düzenledi ve o zamanlar Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu'ydu ve bunu en çok suçlayan CHP'dir. Hatta CHP Karamollaoğlu idamla yargılansın diyordu şimdi ise bir aradalar.

ALİ BABACAN, TAYYİP ERDOĞAN SAYESİNDE BİR YERLERE GELDİ AMA...

Ali Babacan Tayyip Erdoğan sayesinde bir yerlere gelmiş daha sonra bir şekilde AK Parti kopartılarak parti kurdurulmuş bir insandır.

DAVUTOĞLU, AK PARTİ'YI SIRTINDAN HANÇERLEDİ..

Ahmet Davutoğlu’ da başbakanlığa kadar getirilmiş ve şimdi AK Parti’ yi sırtından hançerlemeye çalışıyor.

VATANDAŞIMIZ MHP'YE TEVECCÜH GÖSTERİYOR..

Tüm bunları vatandaş görüyor izliyor ve süzgeçten geçiriyor. Tabii ki tüm  bunlar vatandaş için bir çekim merkezi oluşturuyor. İnsanlarımız Milliyetçi Hareket Partisi'ne teveccüh ediyorlar.

(Haber-NERİMAN DENGİZ)

Editör: Haber Merkezi