Zonguldak merkez Tepebaşı Mahallesi Sarıtoprak Sokak’ta geçtiğimiz yıl meydana gelen heyelan sırasında birçok ev çökme ve kayma tehlikesi ve karşı karşıya kalmış ve vatandaşlar evlerine giremez hale gelmişti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın talimatıyla çalışmalara kısa sürede başlanılarak heyelan tehlikesi bulunan sokakta İstinat duvarı, Merdivenler, harfiyat çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca evlerinin altına akarak heyelana sebep olan sular yapılan altyapı çalışmalarıyla boruya aktarıldı ve heyelan tehlikesi tamamen sona erdirildi.

Tepebaşı Sarıtoprak Sokak sakinleri artık korku yaşamadan evlerinde rahat rahat oturabiliyorlar. Sarıtoprak Sokak sakinleri Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür ettiler.

SELİM ALAN'I ÇAY İÇMEYE BEKLİYORUZ

Vatandaşlar, “Geçtiğimiz yıl heyelan oldu evlerimiz çökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı evlerimize giremez olmuştuk ancak Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan devreye girerek sorunu çözdü ve çalışmalara başlanıldı. Kısa sürede evlerimizin önündeki istinat duvarları ve Merdivenler yeniden yapıldı ve şu anda gerçekten çok mutluyuz burada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızı da ayrıca çay içmeye davet ediyoruz. Yaparsa Selim Alan yapar, AK Parti yapar” şeklinde konuştular.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi