Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, "Duvardakiler", "Azizname", "Baş Belası" ve "Gırgıriye" oyunlarıyla yeni sezona hazırlandıklarını ifade etti.

Zonguldak'ta Tiyatro Hanedan yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu ve Yönetmeni Merve Kazancıoğlu nezaretinde
ekip üyeleri yeni oyunların provasını çalışıyorlar. 
Yeni sezona ilk etapta 15 Kasım Salı günü BKM'de Duvardakiler oyunuyla  başlayacaklarını ifade eden Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, şunları söyledi:

DUVARDAKİLER OYUNUNAYOĞUN İLGİDEN DOLAYI ÇİFT SEANS OLARAK SAHNELEYEBİLİRİZ...

"Öncelikle Bartın'a geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. Evet 15 Kasım'da "Duvardakiler" oyunuyla sezonu açıyoruz. Hem Duvardakiler oyunumuzun çalışmasına hem diğer oyunların oyunlarının çalışmasına devam ediyoruz. Şu an 15 Kasım'da Duvardakiler oyunu var. Salı günü akşam saat 20.00'de Belediye Kültür Merkezi sahnesinde sezonu açacağız.Çok güzel bir oyun olacak ve şu anda çok yoğun bir ilgi var, herkes ne zaman diye soruyorlar ve ben buradan tiyatro severlerr çok teşekkür ediyorum. Şu anda bir seansı kesin doldurduk belki ikinci bir seanstı da koyabiliriz. 
Her şey çok iyi gidiyor, severlerin destek vermesi çok güzel. İnsanların talebi çok güzel. Şu anda istikrarlı bir şekilde ekibimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz""

SIRADA; AZİZNAME, BAŞ BELASI ve 27 MART'TA DA GIRGIRİYE MÜZİKALİ VAR..

Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, "Bir sonraki oyunumuz Azizname'nin provasına devam edeceğiz Aziz name oyunu devam ediyor yaklaşık olarak 15 kişi olarak sahnede olacağız günümüzde ışık tutan bir komedi Kara mizah siyasi bir komedi akabinde 3 kişilik bir oyunumuz var o da baş belası ve yedi kocalı hürmüze geçmemiz için gırgıriye müzikaline başlayacağız onu henüz daha başlamadık onu 27 Mart hazırlayacağız şu anda 3 oyunu bir fil aynı anda çalışıyoruz Kasım 15'te stardı verip aralıksız bir şekilde her ay düzenli olarak olabildiğince sahne almak istiyoruz".
OYUNCULARIMIZIN GELİŞİMİ İÇİNDE ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPIYORUZ..

Ayrıca oyuncuların gelişimi için atölye çalışmaları yaptıklarını da ifade eden 
Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Aynı zamanda atölyelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Oyuncularımızın gelişimi için atölyelerimizin çok büyük bir önemi var. Yaptığımız her atölyede oyuncularımızın kişisel gelişimini, oyunculuk becerilerini, jest ve mimiklerin gelişimini sağlıyoruz ve bu eğitimleri de veriyoruz."
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi