Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği 14. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkanı Ahmet Bayrak güven tazeledi. 

Dernek binasında gerçekleşen kongreye MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Devrek-Gökçebey Dernek Başkanı Lütfü Çavuş, Bayburtlular Derneği Başkanı Ahmet Öztürk ve dernek üyeleri katıldı. 

Divan Başkanlığını Zonguldaklı İle Kalkındırma ve Yaşatma derneği başkanı Necati Başar yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından faliyet raporları okundu, ardından oy kullanma işlemine geçildi. 

Yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkanı Ahmet Bayrak şunları ifade etti; “Dernekçilik gerçekten zor bir iş. Ve bu zorlu arkadaşlarımız bizi yeniden seçerek başkan yaptı.Yeniden güven tazeledik ve buna layık olmaya çalışacağım. Katılımcılara herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yönetim listesi şöyle; 

YÖNETİM KURULU ASİL

Başkan Ahmet Bayrak, Münir Uzundurugan, Mahmut Kefelioğlu, Bayraktar Aydın, Tayfun Kara, Kibar Arıkan, Mustafa Çakır, Fikret Koç, Muhittin Orhan, Faruk Demirci, Necat Uzun, Kenan Ermiş, Salih Paşa Hazır, Nail Altuntaş, Kemal Aydın

DENETLEME KURULU ASİL LİSTESİ

Kazım Kefeli, Akın Dilek, Yaşar Güven 

(HABER : Aytaç Öztürk)

Editör: Haber Merkezi