"AFET BAKANLIĞI KURULSUN"

Türkiye’de acil Afet Bakanlığı kurulmalı diyen İl Başkanı Oğuzhan Turhan, sözlerine şöyle sürdürdü,  "Tüm ülkemize geçmiş olsun, deprem ülkemizin bir gerçeğidir. 99 depreminden hiçbir ders maalesef almamışız. Japonya'da 9 şiddetinde deprem meydana geliyor fakat can kaybı yaşanmıyor, biz deprem olayını koordine etmeyi bir türlü öğrenememişiz.
Türkiye'de acilen Afet Bakanlığı kurulmalı ve liyakatlı kişilerin bu bakanlıkta görev yapması sağlanmalı ,devletin de bu bakanlığa ciddi kaynak aktarması gerekir."dedi.


"MADENCİLER GURURUMUZ OLDU"

İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Kahramanmaraş depreminde madencilerimizin gösterdiği başarı dolayısı ile madencilerimiz gururumuz oldu diyerek şunları söyledi,  "Madencimiz deprem bölgesinde çok büyük bir başarı sağladı ve madencilerimizi kutluyoruz.
Türkiye Taş Kömürü kurumu'na acilen işçi alınmalıdır." dedi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN OHAL UYGULANSIN ÇAĞRISINI HÜKÜMET DİKKATE ALDI..."
 
Zafer Partisi Genel Başkanınımız Sayın Ümit Özdağ deprem bölgesinde hükümete ciddi uyarılarda bulundu ve hükümet genel başkanımızın çağrısını dikkate aldı diyen İl  Başkanı Turhan, "Genel başkanımız Sayın Ümit Özdağ deprem bölgesine giderek hükümete ciddi uyarılarda bulundu. Sayın Ümit Özdağ OHAL ilan edilsin çağrısından 24 saat sonra hükümet OHAL ilan etti , doğrusu da buydu. Deprem bölgesinde maalesef AFAD ve Kızılay'ın bir koordinasyonsuzluğu söz konusuydu. Burda amaç yıpratıcı olmak değil eksikleri tespit ederek bir daha bu hataların yapılmamasıdır." ifadesini kullandı.

"ŞİMDİ SİYASET DEĞİL YARALARI SARMA ZAMANI"

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, "Şu gün siyaset yapma günü değil yaraları sarma günüdür" şeklinde konuştu.

"FİLYOS LİMAN PROJESİ İLE  ZONGULDAK'IN KÖTÜ KADERİ DEĞİŞECEK..."

Zonguldak zamanında Türkiye’nin en gözde şehri konumundaydı diyen İl Başkanı Oğuzhan Turhan şunları söyledi ,  "Zonguldak 90'lı yıllarda ülkemizin 7 büyük ekonomisi iken şimdi 38. sıraya kadar gerilemiş durumda.
Filyos liman projesi ile birlikte Zonguldak'ın kötü kaderinin değişeceğini düşünüyorum" dedi.

"ZONGULDAKLILAR MİLLETVEKİLLİĞİ KONUSUNDA DOĞRU TERCİH YAPMALI"

Seçim yaklaşıyor vatandaşımız tercihini doğru yapmalı diyen Turhan , yeniden büyük Zonguldak hedefi ile hareket ettiklerini ifade ederek Zonguldak’lılara seçimlerde milletvekili konusunda doğru tercih yapması gerektiğini ifade etti.

"PLANLI BÖLGESEL KALKINMA ŞART"

Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zonguldak Bartın ve Karabük hatta Çankırı Kastamonu ve Bolu'yu bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve planlı bölgesel kalkınma taraftarı olduklarını söyledi.

(Haber- NERİMAN DENGİZ)

Editör: Haber Merkezi