Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak il Başkanı Mustafa Öztürk, Ankara’da partisinin grup toplantısına katıldığını ve toplantının verimli geçtiğini söyledi. Altılı masayı da eleştiren Öztürk, ‘Tutarsız bir altılı masa var. Türkiye Cumhuriyeti 30 kupona alınmadı’ dedi. 

Toplantının verimli geçtiğini belirten Başkan Mustafa Öztürk, “Ankara’da grup toplantısına katıldık. Genel başkanımızın hayır, emirlerini aldık. Seçimlere çok az bir zaman kaldı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin lehine elimizden ne geliyorsa yapacağız. Genel başkanımızın da bu yönde bizlere talimatları oldu. Toplantı güzel geçerek verimli oldu” dedi. 

TUTARSIZ ALTILI MASA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masadan ayrılıp yeniden dönmesine ilişkin de konuşan Mustafa Öztürk, “Tutarsız bir altılı masa var. Ersan Şen bir televizyon programında bir takım söylemleri oluyor. Meral Akşener reklam arasında Ersan Şen’i arayarak bir görüşelim diyor. Türkiye cumhuriyeti bu kadar uzun değildir. Türkiye cumhuriyeti 30 kupona alınmadı. Çok savaşların verilerek alındı. Allah cumhur ittifakı liderlerine güç kuvvet versin” diye konuştu. 

Haber: Aytaç Öztürk

Editör: Haber Merkezi