AK Parti Ar-Ge Eğitim Başkanlığı tarafından Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı düzenlendi. 

Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Teşkilat Başkanı Mustafa Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanları katıldı.

Dört bölümden oluşan konferansta Sıkça sorulan konular Tarkan Zengin, Seçim 2023 Erol Kaya, Siyasal İletişim ve Yeni Medya Hikmet Genç ve Türkiye Yüzyılı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı tarafından partililere eğitim verildi. 

Yaklaşık 4 saat süren konferansta partililere önemli bilgiler verildi.

Programın son bölümünde ise protokol üyeleri tarafından konferansa katılan konuşmacılara günün anısına hediyeler verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı, “Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi Zonguldak programını teşkilatımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiyemizin yeni yüzyılının inşasında ortaya koyduğu ortak akıl ve perspektif doğrultusunda, bizlerde AK kadrolar olarak kendimize görev addettiğimiz bu "değişimi yönetme" ve geleceği inşa etme sürecini çok kıymetli buluyor, tarihi bir adım olarak görüyoruz. Türkiye; yeni yüzyılında, yeni destanlar yazmaya hazırlanıyor. Bizler de bu süreçte AK kadrolar olarak; milletimize hizmet aşkıyla, Türkiye Yüzyılı'nda hep birlikte emin adımlarla ilerliyoruz. Eğitim programımızın Zonguldağımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Erzurum milletvekilimiz Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, İstanbul milletvekilimiz Erol Kaya, Araştırmacı Gazeteci Yazar Hikmet Genç, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim görevlisi Tarkan Zengin, değerli sunumlarıyla bizlerle birlikte oldular. Katılımları ve eğitim programına katkılarından ötürü kendilerine hassaten teşekkür ediyoruz”dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi