AKP milletvekili Hamdi Uçar basın mensuplarının sorularını yanıtlarken ilginç görüşlerini de ortaya koydu. Filyos'un ilçe olma isteği konusunda da görüşlerini açıkladı.

Filyos'un ilçe olma isteği konusundaki soruya da cevap veren milletvekili Hamdi Uçar, "'Dediğim gibi bir ilçenin il olması, bir beldenin ilçe olması ile ilgili süreçler böyle istiyoruz yapılsın işte kamuoyu oluşturmakla olmuyor yani. Bunun belli kriterleri var bu kriterlere uyan örneğin nüfus kriteri, coğrafi bölgesel bir takım kriterler ve  bunlara bağlı olarak hükümet der ki yeri ve zamanı geldiğinde şu kadar il yapacağız şu kriterler uygun, bu kadar ilçe yapacağız bu kriterlere uygun der yapar. Onun için ben il olmak istiyorum demekle de bu işler olmuyor eski siyaset yok yani artık.

VATANA İHANET EDİYORLAR.

Ayrıca muhalefetin Karadeniz'de doğalgaz bulunmadığı halkı kandırıyorlar şeklindeki iddiaların tamamıyla bir cehalet olduğunu belirten Milletvekili Hamdi Uçar," Demek ki bunlar hiçbir şey bilmiyorlar. Bu şu anlama geliyor demek ki onlar Türkiye'de gaz çıkmasını Türkiye'nin menfaatine bir şey yapılmasını istemiyorlar Bugün orada yapılan çalışmaları görüp de burada gaz çıkmıyor halkı kandırıyorlar diye ifade kullananların hepsi aslında şunu söyleyeyim vatana ihanet ediyorlar "ifadesini kullandı.

(Haber:Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi