Milliyetçi Hareket Partisi eski il başkanı Varol Demirköse milletvekili aday adaylığı için genel merkeze başvurusunu yarın yapacağını söyledi.
14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi'nde milletvekili aday adaylık süreci 14-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak eski İl Başkanı Varol Demirköse'de milletvekili adaylığı için 14 Mart'ta Ankara Genel Merkezi'nde resmi başvurusunu yapacağını belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle seçimlerin bölgemiz için Zonguldak için ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezimiz tarafından süreç açıklanmıştır.14 Mart ile 21 Mart tarihleri arasında bütün aday adayı arkadaşlarımız resmi müracaatlarını genel merkezde yapacaklar ve daha sonra ki süreçte de 6-10 Nisan tarihleri arasında da genel merkezimiz yapmış olduğu sıralamayı yüksek seçim kuruluna bildirecektir. Burada takdir sayın genel başkanımızın ve genel merkezimizindir. Bu süreç içerisinde tüm aday adayı olacak arkadaşlarıma ben başarılar diliyorum. neticede hepimiz Zonguldak için ülkemiz için mücadele ediyoruz. Çünkü Milliyetçi Hareket partisine siyaset yapmak demek önce ülkem ve milletim anlayışıyla, sayın genel başkanımızın önce ülkem ve milletin ülkesine bağlı kalarak bölgemize ülkemize hizmet etmek anlayışıdır. Bu süreçte hepimiz elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Ben Milliyetçi Hareket Partisi'ne yaklaşık 6 yıl il sekreterliği ve 4 yıl il başkanlığı görevini ifa ettim. Ve bunun neticesinde de genel merkezimizi de görüşerek milletvekili aday adaylığı için ilk başvurumu yapmıştım. Bu süreçten sonra yine çalışmalarıma devam edeceğim ve neticede sayın genel başkanımın takdirleri ile biz de değerlendirilirsek inşallah Zonguldak'a hizmet edeceğiz.' 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi