Vatan Partisi Zonguldak İl Sekreteri Umut Ergin, Ereğli İlçe Yöneticileriyle birlikte rüzgar estiriyor. Ereğli İlçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam eden partililer çalmadık kapı girilmedik dükkan bırakmıyor. 

Ne usta yetişiyor, ne çırak
Ziyaret esnasında ilçedeki esnafların konuşmaları ve vurguları da dikkat çekiyor. Zanaatkar olan esnaflar; ''Bizim mesleğimizi bitirdiler. Meslek liselerinde eğitimi göremiyoruz. Çıraklık deseniz ortada çırak yok. Ne usta yetişiyor ne çırak nasıl bu mesleğin devamı gelecek onu bilemiyoruz.'' şeklinde ifadelerde bulunuyorlar.

Sistemin sonuna geldik.
Vatan Partisi'ne esnaf ve çalışan kısımdan ziyaretlerde üye olanlarda oluyor. 
İl Sekreteri Ergin ziyaretler sırasında sık sık şu ifadelere yer veriyor: Artık bu sistemin sonuna gelindiğini görüyoruz. Hükümet bu çıkmazın içerisinde. Kararlılık ve ekonomik olarak toplumumuzun önüne koyduğu bir çözüm yok. Altılı Masa'ya bakıyoruz onları anlatmaya bile gerek yok, onlar da bu sistemin devamcısı, hatta bu sistemi şaha kaldırmak için uğraşıyorlar. Kendileri daha karar verememiş Türkiye'yi yönetme programlarını ortaya Amerika'yla koyarak hedeflerini amaçlarını gözler önüne koyuyorlar. Vatandaşımızın artık bu iki seçenek içinde sıkışmayacak. Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı adayımızdır. Hem desteklerinizi hem de imzalarınızı bekliyoruz.'' diyerek yarın da sanayide ustalarla buluşacağını ifade etti.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi