Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, ,Ramazanın yaklaşmasıyla gıda fiyatlarında yaşanan yükselişe işaret ederek, "Vatandaşlarımız yardımlara muhtaç hale getirildi. Siyasetin temeli insan onurunu korumak ve yüceltmek olmalıdır" dedi.     
 
Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer, ekonomik kriz nedeniyle artan gıda fiyatlarına dikkat çekti. Vatandaşın yaşamını yardımlarla sürdülür hale geldiğini dile getiren Başkan Kutayer, yaklaşan Ramazan öncesi gıda fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirterek şunları söyledi. 

"Ramazan koli fiyatları geçen yıla göre yüzde 131 arttı.Geçen yıl 99.90 lira olan en küçük koli fiyatı 229.90 liraya yükseldi. Zincir Marketlerin hazırladığı Ramazan koli fiyatları artarken kolilerde ki gıda ürünlerinde sayısının azaldığını söyledi. Hani gıda zamlarını sabitliyecektiniz.hani denetliyecektiniz.hiçbir şeyi başaramadığınız gibi bunu da beceremediniz.Nerde hükümet ,Nerde denetimciler. Ramazan ayının bereketinine kaçırdılar. Ramazan ayının rahmet ve bereket olduğunu işaret eden Kutayer,yaşanan Ekonomi ve yönetim krizi Ramazan ayının bereketini de kaçırdılar.Vatandaşlarımız bırakın et almayı,en temel gıda ürünlerine dahi ulaşamıyorlar.Çocuklarına süt alamıyorlar.Sofralarına peynir koyamıyorlar.Ramazan ayında Vatandaşlarımıza bu yaşam reva görülmemeli. Siyasetin temeli insan onurunu korumak ve yüceltmek olmalıdır. Bu yoksulluk bitecek. Ramazanı tüm yurttaşlarımızla dayanışma ile yaşayacağız. Sofralarımızı büyüyeceğiz" ifadesini kullandı.

(Haber:Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi