İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Akşeyh köyünde ağaç katliamı ile ilgili köyde yaşayan bazı  kişilerin iddiaları üzerine harekete geçmiş köye giderek yerinde görmüş ve bununla ilgili açıklama yapmıştı. Akşeyh köyü muhtarı Adem Yılmaz'da bir açıklama yaparak olayın bu şekilde olmadığını dile getirmişti.

Karşılıklı yanlış anlaşılmaların olduğu anlaşıldığından bugün bir araya gelen İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve Akşeyh köyü muhtarı Adem Yılmaz konuyla ilgili ortak açıklama yaptılar.

Yanlış anlaşılmanın sebebinin ve iddiaların kendisini yıpratmak adına yapıldığını belirten Yılmaz, resmi kurumlardan aldığı izin belgelerini Adıbaş ile paylaştı.

Adem Yılmaz, "Her iki tarafında amacı halka hizmettir burada sadece yanlış anlaşılma olmuştur. Köy halkımızın hakkını savunmak için yaptığı hamleden ötürü İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanımız Ender Adıbaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

Ender Adıbaş'ta, "Başlıca amacımız halkımıza hizmettir. Akşeyh köyü muhtarımıza köyünde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum, bizler İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığı olarak halkımızın yararına yapılacak her  çalışmada her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapacağız" dedi.

(HABER GÖKSEL ÇOLAK)

Editör: Haber Merkezi