Kilimli ilçesinde ilçe Gençliği için sayısız faaliyette bulunan Gençlerin ve velilerin sevgilisi haline gelen ailelerin gözü arkada kalmadan emanet ettiği gençliğin ikinci evinde bu yarıyıl tatilinde de dolu dolu bir program ve etkinlikler gercekleştirildi.

Karneni Al Gel Projesi ile başlayan Merkezimde Yarıyıl Tatili Etkinlikleri, son güne kadar eğlenceli ve eğitici aktivitelerle geçti.

20 Ocak Cuma Günü karnelerini alan gençler, Kilimli Gençlik Merkezinin çağrısı ile karneleri ne olursa olsun Karneleri ile Gençlik Merkezine gelerek kendileri için hazırlanmış hediyelerle tatillerine güzel başlangıç yaptılar. Karneni Al Gel Projesi kapsamında ilçe esnafından toplanan 500 hediye 500 gence dağıtılarak Karne sevinçlerine ortak olundu. Ardından ödüllü Turnuva ve yarışmalar ile tatillerini dolu dolu geçiren Gençler, ilk olarak Genç Raketler Masa Tenisi Turnuvası ile kozlarını paylaştı.
Sandalye ve Mendil Kapmaca oyunları, Genç Beyinler Bilgi Yarışması, Dart Turnuvası, PlayStation Turnuvası, Körling Turnuvası ve Kişisel Gelişim Oyunları ile ilçe Gençliği mükemmel ve hak ettikleri Tatilin tadını Kilimli Gençlik Merkezinde geçirdiler.
Ödüllü Turnuva ve yarışmaların yanı sıra Gençliğin ikinci evinde Gitar, Tiyatro ve Almanca Eğitimleri Ücretsiz olarak tatil boyunca devam etti.
Tatilin en eğlenceli ve beğenilen etkinliği ise sıra gecesi tadındaki çiğ köfte partisi oldu.
Kilimli Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri Mehmet Onur Önerbay ve Esra Özkan yaptıkları etkinliklerle ilçe Gençliğinin kalbinde taht kurmaya devam ediyor.
Tüm ilçe Gençliği her gün farklı etkinliklerin adresi Gençliğin ikinci evi Kilimli Gençlik Merkezine davet ediliyor.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi