Zonguldak eski Valisi, önce ki dönem İYİ, Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, bugün parti binasında Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Erkmen’e İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay ve Gökçebey Belediye Başkan Vedat Öztürk ve partililer destek verdi.

İyi Parti İl Başkanı Erdal Güney, “İyi Parti ailesinin kıymetli mensupları. Hepinize hoşgeldiniz diliyorum. 2018 yılında Yavuz Erkmenle beraber göreve geldik. Ağabey kardeş olarak çok güzel bir aile olduk. Şahsım adına onur duyuyorum. Kendisinden fikir almak şehrimiz adına fikir alışverişinde bulunmak fikirlerine saygı duyduğum büyüğümdür. Eski il Başkanı eski Valimizdir. Rabbim hayırlı eylesin yolunu. İnşallah mecliste bizleri temsil etmeyi Allah nasip eylesin”diye konuştu.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “Daha önce ilimizde valilik yapmış İl Başkanlığı yapmış ağabeyimiz bende çalışmaktan onur duyuyorum. Biz şuanda Yavuz beyin yanında gecemizi gündüzümüze katarak buradan bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. Çok değerli bir insan. Kendisini hakikaten anlamlı şekilde bizlere yardımcı oldu. Zonguldak’ın sorunlarını 5 vekilden daha iyi bilen kendisidir. Hem partimize hem İl Başkanımıza vekilimize sonuna kadar sahip çıkacak. Biz hepsinin yanındayız. İki olsa da fena olmaz”dedi.

İyi Parti önceki dönem İl Başkanı Milletvekili Aday Adayı Yavuz Erkmen, “Hepinizin bildiği gibi Türkiye seçim sürecine girdi. İyi Parti olarak İlçe teşkilatları belde teşkilatları olarak her yerde iyi parti bayrağını dalgalandırmak. Ülkemiz ve İlimiz adına hayırlı olsun. Hepimizin bir arzusu var. Partimizi başarılı kılmak. Birinci parti yapmak. 5 milletvekilliğinin alabildiğimiz kadarının çoğunu almak. Halkımızın bunu takdir ettiğinden eminiz.Bu seçimler, bir tanesi ülkemiz için Atatürk’ün bizlere emanet ettiği onun bize emanetini gelecek kuşaklara aktarabilmek, Zonguldak’ı bulunduğu noktadan ileri götürmek. Daha önde devletimizi temsil etmiştim, şimdi milletimizi temsil etmek istiyorum. Buradan hepimizin gayesi Zonguldak’ı iyi noktalara getirmek. Şunun için aday oluyoruz Zonguldak’i iyi bildiğimizi biliyoruz. Seçimden önce tersaneler bölgesini ayağa kaldıracağız TTK’ya işçi alınacak diyenlerden değiliz. Ama şunu söylüyorum, bize yetecek ay 5-6 aydır. 6-7 bin kişiyi çalıştırmazsak ben bu işi bırakırım. TTK’nın durumu ortada. Zonguldak’ta TTK’nın kapısına kilit vurdurmayız. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Zonguldak bir çok faydanalamadı”şeklinde konuştu.

(Haber-Asım Atakan Alkan)

Editör: Haber Merkezi