Yeni Adım Gazetesi'nin 25. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çakmak ve gazete personelini tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

Gazetemizin kuruluş yıldönümünü personelimizle birlikte kutlayan ZGC Başkanı Derya Akbıyık, "Yeni Adım Gazetesi, Zonguldak basınında ilklere imza atmış, ekol olmuş, 25 yıldır kesintisiz yayın hayatına devam eden köklü ve saygın bir gazetedir.

Yeni Adım Gazetesi'ni ilimizin yayın hayatına kazandıran Sayın Erdoğan Demir'e teşekkür ediyoruz, kendisiyle birlikte kuruluşuna öncülük eden merhum bakanımız Dr. Veysel Atasoy ve merhum sanatçı Osman Yağmurdereli'yi rahmetle anıyoruz.

Yeni Adım'ın, bundan sonra da haberleri, yorumları, ilkeli, tarafsız ve objektif yayınları ile halkımızın bilgilendirilmesi, ilimizin sorunlarının gündeme getirilmesi konularında görev üstleneceğine inanıyor, başarılarının devamı ile nice yıllar diliyoruz" dedi.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık'a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Çakmak da, " Cemiyet Başkanımız Sayın Derya Akbıyık'a ziyareti ve kutlaması için teşekkür ediyoruz. Kendisi, basın mensuplarının sorunlarının çözüme kavuşturulması, özellikle konut sahibi olabilmeleri için büyük emek ve çaba göstermiştir. Bizler de, Yeni Adım personeli olarak bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber : Asım Atakan Alkan

Editör: Haber Merkezi