Zonguldak’ta deprem bölgelerine yardımlar çığ gibi büyüyor. İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak’ta faliyet gösteren Yeşilçam Kafe çalışanları da kafede topladıkları yardım paketlerini depremzedelere ulaştırıyor. 
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından çok sayıda yaralı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Türkiye’nin içini yakan doğal felaketin ardından her ilden destek olduğu gibi Zonguldak’tan da çığ gibi yardımlar büyüyor. İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak’ta faliyet gösteren Yeşilçam Kafe çalışanları da kafede topladıkları yardım paketlerini depremzedelere ulaştırıyor. 

2’İNCİ ARACI YÜKLEYECEZ 

Kafe çalışanı Furkan Deliacı toplanan gıda ve giysi paketlemesinin ilkini gönderdiklerini ikinci kamyonu yükleyeceklerini kaydederek; “Deprem bölgesine yardım için sosyal medyadan çağrıda bulunduk. Vatandaşlarımız da bizlere ellerinden ne geliyorsa gıda, giysi yardımlarını kafemize getirdiler. Geçtiğimiz gün bir araç yolladık şu anda ikincisini doldurmak üzereyiz. Gelen yardımları il gençlik merkezine teslim ediyoruz onlarda bu ürünleri depremzedelere ulaştırmak için deprem bölgelerine götürüyorlar. Yardım yapan herkese teşekkür ederim” dedi. 

HABER: GÖKSEL ÇOLAK

Editör: Haber Merkezi