Zonguldak Gazeteciler cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık yazılı bir basın açıklaması yaparak Yeni Adım Gazetesinin 25. kuruluş yılını kutladı.

Akbıyık açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:

"Yerel gazete olarak 25 yıl ve çeyrek asır yazılı basın olarak görev yapmak.

Halkın kamuoyunu bilgilendirilmesini ve aydınlatılmasını sağlamak. Zonguldak yerel basını olarak ilk ve tek renkli baskısını uzun süre yayım hayatında sürdürmek çok kolay değildi.

Yeni Adım 25, yıl adına bir çok evrelerden geçti. Zorlu yayın hayatının tüm güçlüklerine karşın yoluna devam etti. Yeni Adım Gazetesi 25. yılında çok daha güçlü yoluna devam edecektir.

Vasıflı gazete olarak çok güçlü kadrosu ile yeni yapılan ilave kadro güçlendirmeleri ile birlikte Zonguldak gündeminin il ve bölge geneli bir çok hassasiyetli konu başlıklarını Yeni Adım gazetesi kendi bakış açısı ile doğrular ışığında belirliyor, belirleyecektir.

Gazetenin görsel yönünü oluşturan internet haber sitesi de kurumsallaşma adına 2023 yılında yeni hamleler ile okur ile daha geniş çerçevede buluşacaktır.

Yeni Adım gazetesi kadrosu ve basın emekçileri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı iletişim dairesi başkanlığının verdiği basın kartına sahiptir.

İli temsil eden ZGC ‘de yönetim , icra ve genel kurul üyelikleri ile temsil edilmektedir.

Gazetenin kuruluşunda yer alan Zonguldak’ın önemli değeri Devlet,Ulaştırma ve Enerji bakanlıklarında görev yapmış merhum Veysel Atasoy, ünlü sanatçı merhum Osman Yağmurdereli ve İş insanı Erdoğan Demir olmak üzere kurucularının ve emeği geçmiş isimlerinde 25. Yılını kutluyoruz. Merhum olan aramızdan ayrılan kurucu Atasoy ve Yağmurdereli’ yi de rahmetle anarak, mekanları cennet olsun.

Başta imtiyaz sahibi Miraç Karra, Genel Yayım yönetmeni Erhan Çakmak, sorumlu yazı işleri müdürü Ercan Aygün, haber müdürü Anıl Köktürk,muhabirler Ersin Çorbacı,Göksel Çolak,Neriman Cengiz,Aytaç Öztürk,Asım Atakan Alkan,Sermet Aksu,Köşe yazarı Ercan Demir,Baskı ve montaj Ali Çakır, temsilcilerinin, teknik ekip ve gazeteye emek verenler dahil dağıtıcılarının da 25. Yılını kutlarız ve tebrik ederiz. Başarılı yayın hayatı dileriz."

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi