Bayburt grup yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Şentürk İl Başkanı Muammer Avcı'yı ziyaret etti.

Ziyareti değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak Devrek Ereğli karayolu ile ilgili müjdeli haber vererek şunları söyledi:

"Bayburt grup yönetim kurulu başkanı Sn. Abdurrahman Şentürk bey ve heyeti, İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Bilindiği üzere 27.09.2022 tarihinde Genel merkezimizde gerçekleştirdiğimiz, İl Başkanları toplantısında, Zonguldak- Devrek arası ve Devrek Ereğli yolu çalışmalarında yıllardır arzu ettiğimiz neticeyi alamadığımız ve yine Zonguldak-Devrek arasında halen 22 km. Bitüm alaşımlı sathi kaplama asfaltın tamamlanmadığı yönündeki talebimizi, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bizzat aktarmıştık.
 
Görüşmemizin ardından, Ulaştırma Alt yapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’ nun takipleri ile,  bugün konu İle alakalı bizleri ziyarete gelen Bayburt grup Yönetim kurulu Başkanı Sn. Abdurrahman Şentürk bey, Devrek-Ereğli yolu arasında çalışan ekip ve iş makinesi sayısında artırıma  gittiklerini, çalışmada 6 adet olan Ekskavatör İş makine sayısını, an itibari ile 12 adete çıkarttıklarını, ve en yakın zamanda Zonguldak-Devrek arası asfalt serimi çalışmalarına başlayacaklarını ifade ettiler.

Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, konunun tüm teşkilatlarımız İle, yakınen takipçisi olacağımızı Zonguldak halkımıza arz ederiz."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi