AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak'ın şantiye gibi çalıştığını,Cumhuriyet tarihinde yapılmamış hizmetlerin yapıldığını söyledi.Zonguldak-Devrek arasında ki çalışmaların hızlandırıldığını ifade eden Başkan Avcı, “14 tane ekskavatör çalışıyor. 4 tane lodörümüz çalışıyor. 19 tane kamyonet çalışıyordu. Bu sayı 36’ya yükseldi."dedi.

Kilimli-Muslu arasında 614 metre tünel açıldı

Kilimli-Muslu arasında 614 metre tünel açımı gerçekleştiğini ifade eden Başkan Avcı, “eceler kavşağında çalışmamız olacak. Kilimli-Muslu arasında 3 bin metre gidiş, 3 bin metre geliş imalatımız olacak. Muslu ile Filyos arasında ilerleyen projemiz var. Saltukova’dan Filyos vadisine bağlanacak olan 8.6 km’lik yolumuz mevcut. 8 tane köprümüz olacak. Filyos’ta ki köprü imalatlarına başladık."dedi.

206 okulun yenileme çalışmaları tamamlandı

Okullarda yapılan çalışmaları da anlatan AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı,”206 tane okulumuzda yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Doğalgaz çalışmalarını gerçekleştirdik.Fener Ortaokulu ile alakalı sayın bakanımız, il milli eğitim müdürümüzle, Belediye başkanınızla bir araya gelmiştik. TTK Yayla konağının hemen arka kısmında bir okul çalışmasına başlayacağız. "dedi.

Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetler geldi

Cumhuriyet tarihinde yapılmamış hizmetlerin Zonguldak’ta yapıldığını belirten Başkan Avcı, “102 metre Arslan Kayası Kilimli’ye doğru 300 metre etap şeklinde dolgu çalışmaları devam ediyor. 2 ay gibi bir sürede son kaplamayı yapmış olacağız. "dedi.

Patlamada vefat edenlerin kanı yerde kalmayacak

İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değinen AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, “Burada 6 vatandaşımız vefat etti. Hain terör örgütü PKK onun uzantısı PYD ülkemizin bu birlik beraberliğini bozamayacaklar.Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ifade ettiler. Vatandaşlarımızın kanı yerde kalmayacak "dedi.

(HABER:ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi