Cumhuriyetimizin kuruluşunu 99 yıl dönümü kapsamında Zonguldak'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 56 kilometrelik bisiklet turu düzenlendi.
Devrek Zonguldak arasında düzenlenen bisiklet turuna 42 kişi katıldı.

Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürlüğü önünde sona eren bisiklet turunda ödül töreni düzenlendi.
Bisiklet turuna katılan sporcuları; Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, il Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Aile ve Sosyal il Müdür Vekili Veli Köktürk karşıladı.

Bisiklet turuna katılanlar yanların da getirdikleri Türk bayrağını Vali Mustafa Tutulrmaz'a teslim ettiler.
Vali Mustafa Tutulmaz beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve protokol,  sporculara hediye ve madalyalarını takdim ettiler birlikte toplu resim çektirdiler.

Zonguldak Gençlik Spor il Müdürü Hakan Yüksel, "Cumhuriyetimizin 99.yılını kutluyoruz ve çok mutluyuz. Kutlama programı kapsamında bir çok spor faaliyetleri yaptığımız gibi bugün de Devrek ilçemizden başlayıp il müdürlüğümüz önünde merkezde sona eren bir bisiklet turu düzenledik.
Düzenlediğimiz bisiklet turuna 42 sporcu katıldı. Zevkli, çekişmeli ve yorucu bir tur oldu 
Sayın Valimizin önderliğinde bisiklet turuna katılan sporcularımıza ödüllerini Ve madalyalarını teslim ettik. Çok güzel bir program oldu ve önümüzdeki yıl bu tür etkinliklerimi daha da artıracağız.
Önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100. yılında daha kapsamlı spor faaliyetleri yapacağız” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi