Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri; Lütfiye Zilan Cenk, Ayşen Orhan, Batuhan Uludüz, Mustafa Özkan, Hamdi Öztürk, Meclis Üyeleri; Ayşegül Papila, Abdulbaki Gökçek, Mustafa Yıldırım, Tansel Yılmaz, Fırat Birkan, Mehmet Özbayram, Levent Sürmen ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya dan oluşan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası heyeti , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman uyumlu bir çalışma içerisinde olduk. Birlik, beraberliğinizle iyi bir örneksiniz. Zonguldak Ticaret ve sanayi Odası proje fabrikası gibi çalışıyor. Başarılarınızım devamını diliyorum” dedi. Ziyarete katılan üyeler kendilerini tanıtarak iştigal ettikleri alan ilgili olarak Başkan Hisarcıklıoğlu’nu bilgilendirdiler.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak 1 Ekim itibariyle meclis üyesi seçimlerini, 8 Ekim itibariyle de yönetim kurulumuzu ve diğer görevlerle ilgili seçimlerimizi tamamladık. Biz gerekli gençleştirme ve takviye çalışmalarını da yaptık. Bu yıl 30 kişilik meclisimizde 6 kişilik bir yenilemeye giderek daha enerjik bir şekilde çalışmayı hedefledik. Meclis Üyelerimizin beşi Yönetim Kurulu Üyelerimizin üçü kadın oldu. Biz bu konuda belki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz de en önde olan oda olabiliriz. Bu da bizim için bir gurur vesilesidir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği aile ortamına yakışır şekilde, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 103 yıllık kurumsal kimliğine yakışır şekilde, hiçbir tatsızlık çıkmadan seçim sürecimizi tamamladık. Sonrasında M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımızdan randevumuzu talep ederek ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Soğulsunlar bizi kabul ettiler. Biz seçim süreçlerimizi tamamladık. Bundan sonraki süreçte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği genel kurulu olacak. Biz bu ziyaret vesilesiyle Başkanımıza genel kurul çalışmalarında da başarılar diledik. Her zaman olduğu gibi, yine yanında olacağımızı da arz ettik. Kabulleri için çok teşekkür ediyorum. Tüm Odalar ve Borsalar Birliği camiamıza yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi