6'lı masa adayı kim olacak? Daha önce 11 kez bir araya gelen ancak bir aday belirlenememişti. Zonguldaklı vatandaşlar masadan çıkacak ismi tahmin ederek, Kemal Kılıçdaroğlu’ dedi. 

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin yer aldığı 6'lı masanın adayını Zonguldaklı vatandaşlara sorduk. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin daha çok çıktığı masadan dürüst temiz bir aday olacaktır denildi. 

MASADAN KILIÇDAROĞLU ÇIKTI 

Vatandaşların yorumu şöyle; “Kemal Kılıçdaroğlu da olabilir Mansur Yavaş’ta olabilir. Ancak Kılıçdaroğlu daha önce de aday oldu insanların gözünde eskidi. Sonuç itibarlı alttan gelen gençlik bu seçimde oy kullanacak. Şu an da bakıldığında Kemal Kılıçdaroğlu görünüyor çünkü dürüst bir kişiliğe sahiptir. Ama genel olarak bakıldığında bütün kozlar Meral Akşenerin elinde olduğu için bu zamana kadar aday belirlemememesinin tek nedeni de bundan dolayıdır. Diğer yandan mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da isminin geçtiği röportajımızda, belediye yönetmek devlet yönetmeye benzemez şeklinde yorumlandı. 

HABER: AYTAÇ ÖZTÜRK

Editör: Haber Merkezi