Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı İ.Varol Demirköse, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Çınar ve Rödövanslı Saha İşletmecisi Alaattin Kurnaz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’ü ziyaret etti.

Ziyarette; Başkan Metin Demir, Rödövanslı saha işletmelerinin ek maliyet farklarının giderilmesi ile, ilgili kanun değişikliği talebi konularında bilgilendirmeler yaparak Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül’den desteklerini istedi.  

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “İlimizin lokomotif sektörü olan Kömür Üretimi ile iştigal eden rödövanslı saha işletmecilerinin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini iletmek üzere, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Teşkilatımız ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisimizde Anayasa Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül’ü ziyaret ettik. Kendilerini detaylıca bilgilendirerek, Sorunların çözümü konusunda kendilerinden destek istedik. İl Başkanımız İ. Varol Demirköse’ye ve nazik kabulleri ile misafirperverliklerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Grup başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül’e teşekkür ederim” dedi. (HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi