Zonguldak’ta  peş peşe 2 önemli spor organizasyonuna daha yapılacak.

Bu sene 18 branşta  gerçekleştirilen şampiyonaları başarılı bir şekilde organize eden Gençlik ve Spor İl Müdürü, 7-9 Temmuz tarihleri arasında Bocce Anadolu Yıldızlar Ligi, 13-14 Temmuz tarihleri arasında da  Karate Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final maçlarına  ev sahipliği yapacak.

Gelen takımların şehrimizden memnun şekilde ayrıldığını, bunun sonucunda  Bakanlık tarafından ilimize şampiyonalar verildiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, şunları söyledi;

Bu sene Zonguldak olarak 18 tane  çeşitli branşlarda Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yaptık. Gelen kafileleri en iyi şekilde ağırladık. Bunun sonucunda  şehrimizden memnun bir şekilde ayrıldılar. Önümüzdeki ay ilimizde 2 önemli  organizasyon daha gerçekleşecek.7-9 Temmuz tarihleri arasında Bocce Anadolu Yıldızlar Ligi, 13-14 Temmuz tarihleri arasında da  Karate Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final maçlarına  ev sahipliği yapacağız. Yaklaşık 1000’in üzerinde  sporcu. İdareci ve antrenörün gelmesini bekliyoruz. Biz tüm hazırlıklarımızı yaptık. Katılacak olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum”

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz