Zonguldak il Müftüsü Aşır Durgun, “Ramazan ayı başladı. Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif ayını kutluyorum. Bizleri böyle bereketli zaman dilimine kavuşturan yüce Rabbimize sonsuz hamdüsenalar ediyorum. İnşallah Zonguldak'ta da Ramazan ayını güzellikleriyle, bereketiyle birlikte idrak etmeye gayret ediyoruz. 
Ramazan geleneği hatimle teravih namazı önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da inşallah Acılık Hazreti Ali Camii'nde hatimle teravih namazı ilki dün akşam kılındı. Bu akşam da inşallah ramazan boyunca Hazreti Ali Camii'nde devam edecek” dedi.
Müftü Durgun, Hatimle teravih namazı kılmak isteyen vatandaşları Acılık Hazreti Ali Camii'ne davet etti.

TÜM CAMİLERDE MÜKABELELER BUGÜN. BAŞKADI VE TÜM VATANDAŞKARIMIZI MÜKABELELERi TAKİP ETMEYE DAVET EDİYORUM

Zonguldak il müftüsü Alır Durgun ayrıca Ramazan ayında bütün camilerimizde, Ramazan geleneği olan mukabelelerin bugün itibariyle inşallah başladığını belirterek “Ben bütün vatandaşlarımızı okunacak olan mukabeleler mukabeleyi takip etmeye davet ediyorum” dedi.

BU YILIN TEMASI RAMAZAN VE AHİRET BİLİNCİ

Müftü Aşır Durgun, “Her yıl olduğu gibi Ramazan'da sohbetlerimizi, vaazlarımızı o konu etrafında yapıyoruz. Bu yılın teması da Ramazan ve ahiret bilinci olarak belirlendi. İnşallah  sohbetlerimizde vaazlarımızda bu konu üzerinde daha fazla duracağız. Bütün vaizlerimizle her akşam her birimiz farklı camide vaaz etmek suretiyle bu işlemeye gayret edeceğiz” dedi.

Muhabir: Ercan Demir