Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu’ndan plaket alan Zonguldak’ın kan roketmeni Kemal Kılıç, 69. kan bağışında bulundu.

Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde tedavi gören Çaycuma Belediye Meclis Üyesi Kaya Gün, için kan bağışı çağrısında bulunan Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, Kan bağışında bulunan vatandaşlara moral ve destek verdi.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi tarafından Gazipaşa Caddesi’nde kurulan kan bağış stantında Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Üyeleri ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

ÇİLOĞLU; KEMAL KILIÇ GİBİ KAN BAĞIŞLAYANLARIN SAYISI ARTMASI GEREKİYOR

Kan bağışında vatandaşlara duyarlı olmaya davet eden ve 69. kan bağışında bulunan ve Zonguldak’ın kan rekortmeni olan Kemal Kılıç’a plaket veren Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu; “ Evet sevgili dostum Kaya Gün, Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyor. Şimdiye kadar 200'ün üzerinde kendisine Türkiye'nin birçok yerinden kan bağışında bulunuluyor. Sevgili Kaya kardeşime Allah şifalar versin. Bununla ilgili düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaştığımızda Zonguldak'ta toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen sevgili Kemal Kılıç, kardeşim beni aradı ve dedi ki ben arkadaşımıza kan vermek istiyorum. Biliyorsunuz Kemal arkadaşım, Türkiye'nin kan bağışı rekortmenidir. Bu gün Kemal Kılıç, kardeşim 69.kez kan verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Kan bağış rekortmeni Kemal Kılıç, “Başkanımın çağrısı üzerine kan bağışını yaptım. Bağışladığım kan İnşallah şifa olur” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi