Erkekler Hentbol 2. Ligi'nde Zonguldak'ı temsil eden Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Takımının 2 sporcusu Milli Takım kampına davet edildi
Kanat oyuncusu  Muhammet Emir Aksu ve Kaleci Ege Nazioğlu  U15 Erkek  Milli takımının 3 - 10 Ocak 2024 tarihleri arasında Tokat’da yapacağı  kampa katılacak.

İLK YILINDA ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN

Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve ZONSİAD Dernek Başkanı Nejdet Tıskaoğlu tarafından bu sene kurulan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımı Zonguldak'ı Erkekler 2. Ligi'nde temsil ediyor.
Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüren ve ilk yarıyı namağlup lider bitiren Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü hedefini 1.Lig olarak belirledi. Altyapıya da önem veren Kulüp Türk sporuna oyuncu kazandırmayı hedefliyor.  Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü altyapı'dan yetişen 2 oyuncusunu Milli Takım kampına göndermenin gururunu yaşıyor. Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü alt yapısından yetişen sağ kanat oyuncusu  Muhammet Emir Aksu ve Kaleci Ege Nazioğlu Milli Takım kampına davet edildi. 2 sporcu    3 - 10 Ocak 2024 tarihleri arasında Tokat’da yapılacak U15 Milli Takım kampına katılacak.
ELCAB KABLO MİLLİ GURUR YAŞIYOR
Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu Milli Takıma oyuncu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şu düşünceye yer verdi" Zonguldak’ımızda salon takımı olarak liderlik ile tamamlamış olmamız kentimiz adını gurur kaynağı olmuştur. Elcab Kablo Milli gurur yaşıyor. Hiç şüphem yok ki Zonguldak'lı Milli gururumuz, sporcularımız Muhammet Emir Aksu ve Ege Nazioğlu kentimizi en güzel şekilde temsil ederek başarılı bir kamp geçireceğine inanıyoruz. Bu başarıda oyuncuların yetişmesinde çok büyük emek ve katkısı olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü antrenörümüz  Kıvanç Çeküç’e ayrıca teşekkürlerimi sunuyor. Önümüzde müsabakalarda takımımıza başarı dolu bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum"dedi.
 

Kaynak: Spor Servisi