Zonguldaklı Ünlü Gazeteci ve Televizyon yorumcusu Cem Küçük 2. Başkanlığını yaptığı 
Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü'nün Maden müzesinde düzenlediği  forma lansmanı'na katıldı.
Zonguldak'ın adını duyurmak için medya ayağında ellerinden geleni yaptıklarını belirten gazeteci Cem Küçük maçlarının şehrin tanıtımına katkı vermek olduğunu belirtti.
 Cem Küçük yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi  "Diğer iş adamı arkadaşlarımızla beraber biz de gençliğin arkasındayız. İnşallah bundan sonra elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gençlerden de başarı bekliyoruz. Nejdet Bey'in böyle bir girişimi oldu. Bir  kulüp kuruldu.

Bu sene 2. ligde mücadele edeceğiz.İnşallah sezon sonunda birinci lige çıkmak istiyoruz.   İnşallah takım için elimizden maddi, manevi ne geliyorsa yapacağız. Maddi kısımları iş adamları finanse ediyor. Biz de ileride medya kısmını halledeceğiz. Hentbol bir dönem Türkiye'de çok popülerdi. Şu anda yavaş yavaş yine popüler oluyor. 
Asya'da, Balkanlar'da, Latin Amerika'da önemli, Türkiye'de de böyle olacak. Voleybol takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. 2024 Paris Olimpiyatları'na gidecek. İnşallah hentbol'da da böyle bir başarı yakalamak istiyoruz.

Amacımız tabii Zonguldak'a da katkı vermek. Zonguldak Türkiye'nin güzel şehirlerinden biri, emeğin başkenti maden şehri. İnşallah başarılı olacak.  Zonguldak'ın adını sürekli medyada duyurmaya çalışıyoruz. Elcab Kablo Hentbol Erkek Takımı'nın da Zonguldak'ın tanıtımına katkısı olacak." 
 

Kaynak: Ercan Aygün