ÖZEL HABER
Gazeteci Cem Küçük, ikinci başkanlığını yaptığı  Elcab Kablo Zonguldak Hentbol  Spor Kulübü’nün maçını izlemek için hafta sonunda Zonguldak’a geldi.
İş İnsanı , ZONSİAD  Başkanı Nejdet Tıskaoğlu tarafından kurulan ve Gazeteci Cem Küçük’ün 2. Başkanlığını yaptığı 
Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, Zonguldak’ı  Erkekler Hentbol İkinci Liginde  temsil ediyor.
 İş İnsanı , ZONSİAD  Başkanı, Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı  Nejdet Tıskaoğlu,  Kulübün ikinci Başkanlığını yapan Cem Küçük ve yönetim kurulu üyeleri  hafta sonunda Zonguldak’a geldi.
Tıskaoğlu ve  Küçük, Cumartesi günü Zonguldakspor Basket 67 Kadın takımının Fenerbahçe ile yaptığı maçı izlediler.
Pazar günü ise  kendi takımlarının 22 Haziran Amasya Spor Kulübü ile oynaması gereken maçı izlemek için Site Spor Salonu'na gittiler. Ancak  Amasya temsilcisi Zonguldak’a gelmediği için maç oynanamadı.
Zonguldak’a katkı vermek için Nejdet Tıskaoğlu ile birlikte  ellerinden geleni yaptıklarını belirten Cem Küçük, şunları söyledi;

"Cumartesi günü Zonguldakspor Basket 67 takımı ile Fenerbahçe arasında oynanan güzel bir Basketbol maçı izledik.Tribünler doluydu. Çok güzel bir maç oldu. Pazar günü ise  bizim  hentbol takımımızın maçı vardı. Aynı coşkuyu Hentbol’da da yaşatmak istiyoruz. Nasıl  Kadın Voleybolu Türkiye’de popülerse, Hentbol’uda sevdirmek için elimizden  geleni yapıyoruz. Biz de bir takım kurarak ikinci ligden başladık. İnşallah daha üst liglere çıkacağız. İnşallah hem hentbolu sevdireceğiz, hemde Zonguldak’ın tanıtımı açısından katkı vereceğiz. Spor insanı her türlü  kötü huydan uzak tutan bir etkinliktir.Gençlerimize spor yaptırma imkanı sunmaya çalışıyoruz. Zonguldak’ta katkı vermeye çalışıyoruz. İnşallah ilerleyen zamanda  daha güzel olacak. Ben hentbol takımının Zonguldak’a hayırlı olması temennisinde bulunuyorum”

Kaynak: Ercan Aygün