TFF 3. Lig'de 2024-2025 Futbol sezonu grup kura çekimi Perşembe günü  Saat 14.00'te yapılacak.

TFF 2. Lig'de kötü bir sezon geçirerek 3.lige düşen Zonguldak Kömürspor'un muhtemel rakipleri belli olacak.

Spor kamuoyunda 3. Lig kulüpleri maddi sıkıntı içinde oldukları için uzak deplasmanlara gitmek istemeddiklerini TFF' ye ilettikleri konuşuluyor. 
Uzak deplasman masrafından kurtulmak isteyen kulüplerin 3.Lig gruplarının bölgesel ve yakın takımlarda oluşmasını istedikleri ileri sürülüyor. Eğer 3. Ligde gruplar Bölgesel olarak yapılırsa temsilciniz Zonguldak Kömürspor, Karabük İdman Yurdu, Düzcespor başta olmak üzere tahminimize göre Ankara ve İstanbul illerindeki takımlarla aynı gruba düşmesi muhtemel ihtimal olarak öngörülüyor.
3.Lig Bölgesel olursa Zonguldak Kömürspor muhtemelen şu takımlarla karşılaşacak:
 Bursaspor, Düzcespor,  Beykoz İshaklıspor, Çorluspor 1947, Nilüfer Belediye FK, 1926 Polatlı Belediyespor, Türk Metal 1923 Spor,  İnegöl Kafkas FK, Edirnespor,  Küçükçekmece Sinopspor, Karabük İdmanyurdu, Kırıkkalegücü FK,    Bulvarspor,  Ergene Velimeşe, Silivrispor,  Büyükçekmece Tepecikspor,  Bursa Yıldırımspor,  Çankaya FK.
TFF 3. Lig'de grupların bölgesel olması durumunda bu grubu biz Zonguldak'a yakın illerdeki takımlardan arasından muhtemel olarak yaptık. Kesin rakipler Perşembe günü yapılacak olan kura çekimi sonrasında belli olacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün