​Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Zonguldakspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Tokat Belediyespor'u yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.
Kırmızı-lacivertli ekip, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Büyükçekmece Gücü karşılaşmasını da kazanarak galibiyet serisi yakalamak üst sıralara tırmanmak istiyor.


​TAKIM GELİŞİM GÖSTERİYOR


Takımın sürekli gelişim gösterdiğini ifade eden Teknik Direktör Ali Çelik, son 3 maçta 5 puan topladıklarını vurgulayarak şunları söyledi, "Geldiğimizden beri takımın gelişimini görüyorduk. Üç maçtır az pozisyon veren, takım halinde hareket eden, iyi savunma yapan, namağlup 5 puan toplamış bir takım var. Pozisyona girmeye başlayan, üretmeye başlayan bir takım görüntümüz var.
Sinop maçında 90+5’te yediğimiz bir gol var. O golü yemesek zaten 3 puanı orada, deplasmanda almıştık. İçeride oynadığımız Düzcespor maçında ise 90+5’te altı pastan kaçırdığımız bir gol var. Belki orada golü bulsak bunu daha erken başarabilirdik.
Bunlar zaten gelişimin belirtileriydi. Ben önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Tokat maçında aldığımız 3 puanı daha çok değerli kılmak için Büyükçekmece maçını da taraftarımızı desteğiyle kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz."

Muhabir: ERCAN AYGÜN