​Zonguldak kent merkezinde yer alan ve yeşille mavinin buluştuğu eşsiz güzelliğiyle bilinen Kapuz Plajı, 15 Temmuz resmi tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Sıcak havanın ve tatilin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte plajın yolunu tuttu.
​"İğne Atsan Yere Düşmeyecek" Manzara
​Günün ilerleyen saatlerinde plajdaki yoğunluk zirve noktaya ulaştı. Kumsalda adeta havlu serecek yer kalmazken, sıcaktan bunalan Zonguldaklılar serinlemek için kendilerini Karadeniz'in serin sularına bıraktı. Renkli görüntülerin sahne olduğu plajda, çocuklardan yaşlılara her yaştan vatandaş deniz keyfi yaparak tatilin tadını doyasıya çıkardı.
​Vatandaşlar Memnun: Plaja gelen vatandaşlar, resmi tatili değerlendirmek için en yakın ve en güzel alternatifin Kapuz Plajı olduğunu belirterek, deniz sezonunun keyfini çıkardıklarını dile getirdi.

E2F566E8 2500 4Bd4 98Dc B331777E32BdB211Eed7 2576 498D B3E7 E5Bf99Be1707

Muhabir: ERSİN ÇORBACI