Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye genelindeki  amatör kulüplere destek sağlandı. 
Bu kapsamda Zonguldak'ta faaliyet gösteren yaklaşık 189 kulübe yardım dağıtım töreni gerçekleştirildi.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda  yapılan törene  Vali Yardımcısı  Mehmet Türk, Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı  Kemal Demir, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Serkan Keleş,  Futbol İl temsilcisi  Metin Malkoç, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız ve yardımdan faydalanacak 189 kulüp temsilcileri katıldı. İstiklal Marşımız okunması ve saygı duruşu ile başlayan törende  konuşma yapan   ASKF Başkanı Kemal Demir, bu konuda destek sağlayan herkese teşekkür etti.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Spor Hizmetleri Şube Müdürü  Serkan Kelaş, her sene olduğu gibi bu yılda amatör kulüpleri biraz olsun  rahatlatmak için destek sağladıklarını  ifade ederek Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere emeği geçen  herkese teşekkür ederek etti.
Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve Vali Yardımcısı  Mehmet Türk,  ise  sporun daha iyi yerlere gelmesi için  gerek tesis anlamında  gerekse  diğer konularda ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.
Konuşmaların ardından Zonguldak’ta çeşitli  branşlarda faaliyet gösteren 189 kulübe toplam 3.705. 000. TL destek sağladı.

(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz