İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, mecliste konuştu ve meclis üyelerini asfalt üretimi konusunda bilgilendirdi.

İl Özel İdare genel sekreter Ahmet karayılmaz konuşmasına kayınvalidesinin cenazesinde yanında olanlara ve taziye dileklerinde bulunanlar teşekkür ederek başladı. Karayılmaz, "İnsanlar zor günlerinde ve güzel günlerinde yanlarında çok sevdiği insanları gördüklerinde üzüntülerinin paylaşıldığını, sevinçlerinin de çoğaldığını hissediyorlar. Ben Cenazemiz farklı bir ilde olmasına rağmen katılan, arayan sosyal medyadan desteklerini taziyelerini belirten tüm dostlarıma öncelikle Meclis Başkanım ve sizler sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Kendimi inanın çok güçlü hissettiğimi ifade etmek istiyorum. Hepiniz iyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun"

150.000 TON ASFALT ÜRETİMİ HEDEFİMİZDE  90.000'İ AŞMIŞ DURUMDAYIZ. EKİM AYI SONUNDA HEDEFİMİZDE %90'A ULAŞACAĞIZ

2023 yılında 150.000 ton asfalt üretim hedefi koyduklarını ve bunun 90.000 tonunu aşmış durumda olduklarını ifade eden il özel idare Genel Sekreteri Ahmet karayılmaz sözlerine şu şekilde devam etti:

"Birkaç konuyla ilgili bilgi vermek istiyorum. Özellikle son yaptığımız çalışmalarla ilgili de  bilgi sunayım. Tüm meclisimiz bu konuda bilgi sahibi olsun isterim. Değerli Arkadaşlar 2023 yılında 150 bin ton gibi çok ciddi rakamda bir üretim yapmayı hedefledik. 2023 yılında yapmayı hedeflediğimiz 150 bin tonun yaklaşık bugün itibariyle 90 binini geçmiş durumdayız. Yani üçte biri kadar bir  çalışmayla çok yakın bir gelecekte inşallah  planımız eğer havada müsait olursa Ekim ayının sonuna kadar tüm ilçelerimizi yüzde 90 seviyesine hepsini eşitlemeyi hedefliyoruz. Şu anda Devrek'te yüzde 58 Çaycuma'da yüzde 70, Gökçebey'de yüzde 79, Ereğli'de yüzde 86, Alaplı'da yüzde 49, Kilimli'ye başlayamadık. Onu da başlıyoruz inşallah. Kozlu yüzde 43, merkez, yüzde 54 oranında asfalt Üretimi gerçekleştirdik. Bu anlamda  Çaycuma şantiyemizde  toplamda 60 bin ton üretim yapmışız. Bu da iyi bir rakam olduğunu ifade etmek istiyorum. 

DEPREM FELAKETİ NEDENİYLE  ÇALIŞMALARIMIZ AKSADI

Tabii ki  bir deprem felaketi yaşandı. Aylarca araç gerecimiz oradaydık. Akabinde bir sel felaketi yaşadık. Gerçekten benim bugüne kadar memleketimde gördüğüm bir iki tane büyük sel felaketinden bir tanesiydi ve  mücadele ettik. Bu anlamda kurumumuzda  tabii bir takım aksaklıklar meydana geliyor. Bu elimizde olan bir durum değildi. Ancak tüm arkadaşlarım sahada özveriyle çalışmalarına devam etmekteler. ilk hedef demin de söylediğim gibi tüm ilçelerimizi yüzde 90 seviyesine getirip ondan sonra geri kalan işlerimizi tamamlamaktı. Biliyorsunuz afet dolayısıyla da birtakım işlerimiz var. Onlar da aynı şekilde aynı hızda hiçbir program aksamasına mahal vermeden maddi Bir kısmı düşünülmeksizin devam etmekte. Bu anlamda anlayışınızdan dolayı hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum. "

Kaynak: Ercan Demir