Zonguldak'ta geçtiğimiz Cuma günü Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından kaldırım işgali sebebiyle uyarılmasıyla gündeme gelen  Doğramacılar Sokak'taki Kuytu Çay Evi isimli iş yerinin mühürlenmesi sonrasında (Başkan Ömer Selim Alan'ın Kaldırım işgali uyarısı sonrası mühürlendi) şeklinde basına yansımıştı.
Ancak işin gerçeği çok farklı çıktı.
Kuytu Çay Evi'ni işleten esnaf Ayşin Güneş, mühürlemenin kaldırım işgalinden dolayı değil dolandırıldıkları gerekçesiyle olduğunu belirtti.

"BAŞKASINA AİT İŞYERİNİ BİZE SAHTE İMZA İLE KİRALAMIŞLAR"
 Kuytu Çay Evi'ni işleten esnaf Ayşin Güneş, "Yerel basında bizim daha önce işlettiğimiz Kuytu Çay Evi belediye tarafından sandalyeleri yola koyduğu için mühürlendi diye haberler çıkmış. İşyeri o nedenle değil oranın sahibi olduğunu iddia eden şahıs ile yanında çalışan şahısların orayı bize kiralarken sahtecilik yapmalarından dolayı ruhsat işlemlerimizi tamamlayamadığımız için mühürlendi. Bu şahıslar başkasına ait yeri bize sahte imza ile kiralamışlar. Konu ile ilgili şikayette bulunduk ve şahıslar hakkında dolandırıcılık ve evrakta sahtecilikten şikayette bulunduk yasal süreç başladı bundan sonraki kararı yüce Türk adaleti verecek" dedi.
(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz