Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gözde Parasız Arslantürk ve 2. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Çizgi Karakter Dünyası” resim sergisi Zonguldak Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı.
Açılışa BEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, eski BKM Müdürü Abdullah Bakır, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
BEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer; “Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gözde Parasız Arslantürk ve öğrencilerimizin hazırladığı sergiye katıldık. Çizgi karakterlerini resmederek çocuklarımıza sunmak istemişler. El emeklerini görmüş olduk. Hepsine emekleri için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sergi olmuş” dedi. 
Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gözde Parasız Arslantürk; “Bugün çocuklara ve yetişkinlere çizgi film karakterlerinin çizildiği sergimizi sunduk. 52 eserimiz var. Biz 80’li yıllarla şu anki kuşak arasındaki karakterleri yansıttık sergimizde. Bunlar arasındaki bakış açısını da bir bakıma çözmüş olacağız. Aynı zamanda sergimizdeki çizgi film tablolarımız hastanelerimize bağış olarak gidecek. Çocuk onkoloji, çocuk servisi, diş çocuk bölümüne bağışta olacağız” dedi. 
Sergi 20 Mayıs günü son bulacak.

(Haber: Seda Fidan)

Editör: Oğulcan Öz