19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Zonguldak'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Buluşması gerçekleştirildi.
Zonguldak Gençlik Merkezi salonunda gerçekleştirilen gençlik buluşmasına, Vali Mustafa Tutulmaz, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Spor hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Spor hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal ve Dünya Şampiyonu Bakan müşaviri Selçuk Çebi, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Kozlu Gençlik Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ ile birlikte sporcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

YÜKSEL: SPORCULARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR. SPORCULARIMIZ YOKSA BİZ DE YOKUZ!

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel yaptığı açılış konuşmasında; "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ilimizi il dışında başarıyla temsil eden Ferdi ve kulüpler bazında sporcularımızı ve kulüplerimizi burada misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımızla her zaman birlikte olamayabiliyoruz. Bizim için çok değerlidir. Sporcularımız yoksa biz de yokuz. Dolayısıyla en azından yılda bir kez bile olsa ilimizi başarıyla temsil ettikleri için değerli arkadaşlarımızı onurlandırmak amacıyla bir başarı belgesi ile plaketile  ödüllendirmek istiyoruz. Son yıllarda pek çok ciddi yatırımlar var çok ciddi tesisleşmeler var başarılarımız daha da artacak" dedi

VALİ TUTULMAZ: DEVLETİMİZ HER DAİM GENÇLERİMİZİN YANINDA

Vali Mustafa Tutulmaz da yaptığı konuşmada, devletimizin gençleri her daim yanında olduğunu belirterek başarılı sporcu kutladığını ifade etti ve şunları söyledi: 

"Değerli gençler bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. 19 Mayıs Türk milletinin yeniden küllerinden ortaya çıkması, yeni bir devleti ortaya çıkaran başlangıçtır. Atatürk yola çıkarak Samsun'a ayak basmıştır. Ülkemizi, Cumhuriyetimizi sporla koruyacağız, eğitimle koruyacağız. Yoksa sadece söz ile vumhuriyeti korumayı gayret edersek başarılı olamayız. Daha çok eğitim alacağız, sporda başarılı olacağız, ekonomide başarılı olacağız, ilimde başarılı olacağız, her alanda başarılı olacağız ki bu Türkiye'yi güçlü hale getireceğiz.
Gençler siz çok duyarlı olun.Hangi işi yapıyorsanız onun en iyisi olmaya çalışın en iyisi olun. İlimizde spor açısından çok değerli isimler var. Sporcularımız ve kulüplerimiz başarılı sonuçlar alıyor kadın basketbol takımımız birinciliğe çıktı kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. Siz gençler her alanda başarılı olduğunuz ilimizin adını ülkemizin değişik bölgelerinde duyurdunuz başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Ve. Başatirılarılarınızın devamını diliyorum. Ve başarmanın yoluda daha çok çalışmaktan geçiyor. Devletimiz her zaman siz gençlerin yanında.
Yine ülkemizi çok değişik bölgelerinde olduğu gibi aslında onun her alanında Spor yapmaya müsait tesisler var ve yeni tesisler de yapılıyor. Bu tesisleri kullanmaya gayret edin ve başarılı olun" dedi.

Buluşmada slayt gösterisi gerçekleştirildi ve müzik dinletidi sunuldu.

Gecede, Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol tarafından Zonguldak'ı yurt dışında ve Türkiye genelinde başarıyla temsil etmiş ödül olan sporcu ve kulüp yöneticilerine ödül ve başarı belgesi takdim edildi.

(Haber: Ercan Demir)

Editör: Oğulcan Öz