Başkan Şenol Cin merkez ilçede ise Deva Partisi'nin Gelecek Partisi adayı Şendoğan Yavuz'u  destekleyeceğini söyledi.
Gelecek Partisi il Başkanı Şenol Cin yaptığı açıklamada sadece Kozlu ve Merkez ilçede ittifak kararı aldıklarını diğer ilçe ve beldelerde kendi Gelecek Partisi kendi adaylarıyla seçimlerde yarışacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

"SALI GÜNÜNE KADAR TÜM ADAYLARIMIZ NETLEŞİYOR"

Aday belirleme çalışmalarımız güzel sonuçlanmaya başladı. Zonguldak merkez adayımız kesinleşti. Parti kurucularımızdan Şendoğan Yavuz kardeşimiz göreve talip oldu. Kendisine teşekkür ederiz. Yönetimini, meclis üyelerini kurdu. İnşallah başvurusunu yapacak. Basın açıklamasını yapacak. Zonguldak merkezde aynı zamanda Deva'yla ittifak halindeyiz. Deva Partisi bize merkezde destek verecek. Kozlu'da da biz Deva Partisi'ne destek vereceğiz. Diğer ilçe ve belde belediyelerde de Salı gününe kadar adaylarımızı belirleyeceğiz. 
İl Genel Meclis üyelerimiz ve Meclis üyelerimiz hazır. 20'sine kadar onların da başvurularını yapacağız. Hepsini basına tanıtacağız. Güzel çalışmalar var inşallah. 

"GELECEK PARTİSİ OLARAK BU SEÇİM YARIŞINDA BİZ DE VARIZ"

Gelecek Partisi olarak bu yarışta biz de varız ve iddialıyız. Partimizin güzel oy alacağını düşünüyoruz. Kendi gücümüzü görmek istiyoruz 

"KİMSE KIRICI OLMASIN"

Buradan Zonguldak kamuoyuna sesleniyorum. Önümüzde seçim var ve bu seçimin en güzel şekilde bitmesini istiyoruz. Kimse kimseyi kırmasın. Sonuçta hedefimiz Zonguldak'a güzel hizmet edebilmek. Herkes bu mücadeleye çıkarsa kimse kimseyi kırmadan kavga dövüş olmadan bitmesini istiyoruz. Yarın seçim bittiği zaman da herkes el sıkışarak yüz yüze bakabilsin istiyoruz.

Kaynak: Ercan Demir