İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kurulan İYİ Gençlik Merkezi’nin açılışı törenle yapıldı.Açılışa, İYİ Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Doğan Çaylak, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Merkez İlçe Başkanı Cem Öztürk, Kozlu İlçe Başkanı Samet Ayık, Kilimli İlçe Başkanı Murat Akyüz, Çaycuma İlçe Başkanı Sabahattin Durmuşoğlu, Devrek İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı, Gökçebey İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, İYİ Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Yiğitcan Yıldırım ile çok sayıda partililer İle davetliler katılım sağladı.
Açılışta konuşan İYİ Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Yiğitcan Yıldırım, merkezin taşıdığı misyona dikkat çekti. Yiğitcan Bugün açılışını yaptığımız bu alan vakit geçirilen bir mekân değildir. Burası proje üretilen tartışılan, sorgulayan ve Zonguldak’ın geleceğini tasarlayan gençlerin kurduğu bir gençlik merkezidir dedi.
İYİ Parti’nin gençlere verdiği önemi örneklerle anlatan Yıldırım, gençlerin kongrelerde ve genel kurullarda divan başkanı yapıldığını, aday listelerinde yer aldığını hatırlattı. Bunun gençliğe duyulan güvenin en somut göstergesi olduğunu söyledi
Bu anlayışın Zonguldak’ta hayata geçirilmesinde emeği olan İl Başkanı Yavuz Erkmen’e ve Merkez İlçe Başkanı Cem Öztürk’e teşekkür eden Yıldırım, açılışa Genel Merkezden katılan Doğan Çaylak’a ve İYİ Parti Genel Merkezine de şükranlarını sundu.
Doğan çaylak Konuşmasında İYİ Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Koordinatörü Doğan Çaylak da konuşmasında Zonguldak teşkilatının çalışmalarını yakından izlediklerini söyledi. Çaylak, Başkanlarımız sürekli sokakta, sürekli sahadalar. Biz Genel Merkez olarak destek vermek için buradayız. Başkanımızı yalnız bırakmadık dedi.
İYİ Parti Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen gençlerin enerjisine dikkat çekerek Gençlerimiz bizim geleceğimiz demek yetmez, bunu icraatla göstermek gerekir dedi.
Erkmen, İYİ Parti’nin yeniden yükselen bir ivme yakaladığını vurgulayarak, başarının ancak birlik ve beraberlikle mümkün olacağını ifade etti. İYİ Gençlik Merkezi’nin bu yolculukta önemli bir rol üstleneceğinide söylerek
Konuşmaların ardından İYİ Gençlik Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.







