1 Ocak'tan itibaren sebze yemekleri 100 TL, sakatat 130 TL, et yemekleri 170 TL, kebabın porsiyonu ise 190 TL den satılacak. Lahmacun ise 60 TL olacak.

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük, lokanta ve kebapçılarda  zamlı fiyatların 1 Ocak itibari yürürlüğe gireceğini belirtti.

Sebze yemeklerimin 100, sakatat yemeklerşnin130, et yemeklerinin 170, kebapın 190 liradan satılacağını belirten Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük, şunları söyledi:

ET YEMEKLERİ 170, KEBABIN PORSİYONU 190 LİRA
    
"Tabii ki malumunuz asgari ücret dün  açıklandı. 17 bin 2 lira olarak açıkalandı. İşletmelerimizin yılbaşı itibariyle hem kira olsun, hem vergiler olsun, hem asgari ücret olsun maliyetlerde artış söz konusu olacaktır. Biz 11 Aralık  itibariyle lokantalarımızda yeni fiyat tarifemizi belirlemiştik. Yemek fiyat listemiz değişmiştir. Artan et fiyatları da bunda etkili olmuştur.  Yeni yılla birlikte arkadaşlarımıza, üyelerimize bir bilgilendirmelerimizi yapıyoruz. Tarifelerimizin dağıtımlarını yapacağız. Yeni yemek listelerimizi sunacağız. 
Sebze yemeklerimiz 100 lira. işkembe paça gibi yemek Sakatat yemeklerimiz 130 lira, çorbalarımız. Et yemeklerimiz 170 lira oldu. Tavuk dönerin gramajı üzerinden 130 lira, et döneri gramajı üzerinden 170 lira, yine gramajı üzerinden köftenin porsiyonu da bir porsiyon köftede 150 lira, sebze yemeklerimiz de100
lira. Zeytinyağlı yemeklerimiz, kıymalı yemeklerimiz de 140 lira olarak güncellenmiş.

Yine tabii ki bizde kebapçılarımız var. Bir de lahmacun ve kebap fiyatları da iskender, beyti kebay
190 lira, Adana kebabımız 180 lira, pideler 170 lira, lahmacun da 60 lira olarak yeni yıl itibariyle fiyatlarımızı güncelledik. 

ÇAYLARZAMLI..
ÇAY OCAĞINDA 6.5 TL, KAHVEDE 7.5 TL, KAFELERYA DA 15 TL

Ayrıca çay fiyatıyla ilgili olarak mevcut tarifemiz devam etmektedir. Kahvehanelerimiz 7.5 TL, çay ocaklarımız 6.5 TL, kafeteryalarımızda 15 TL'dir
Çay bardağında sunulan çayın fiyatı bu şekilde.

ARTAN MALİYETLER SEBEBİYLE FİYATLARDA DEĞİŞİKLİK OLDU

Tabii ki artan maliyetler söz konusu olunca fiyatlarımızda da değişiklik oldu. Esnafımız da zor bir süreçten geçti.  Pandemiden sonra da bu süreç devam ediyor. Esnafımıza hayırlı olsun diyelim. 
Bütün üyelerimizin yeni yılını tebrik ederim. Sizlerin aracılığıyla. Bol kazançlar dilerim"
 

Kaynak: Ercan Demir