Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde sürekli işçi statüsünde çalışmak üzere temizlik personeli alınacağı duyuruldu.
Yapılan açıklamada Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde engelli statüsünde çalıştırılmak üzere 2 kişinin alınacağı ilan edildi.


İŞTE ARANAN ŞARTLAR


Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları,
Özel kanun veya diğer mevzuatta yer alan şartları taşıyor olmaları,
kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak,görevini devamlı yapmaya engel hastalığı bulunmamak.
tam zamanlı ve vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.Başvurduğu kadronun bulunduğu il sınırlarında ikamet etmek.
En az lise ve dengi okulu mezun olmak şartları aranıyor.Başvurular 4 Mayıs tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapılabilecek.
Her aday, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listede bir işyerine başvuru yapabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi